17 říj

Nové produkty pojišťoven

S novou nabídkou v oblasti životního pojištění přišla  ČSOB Pojišťovna, která představila pojištění FORTE, které umožňuje na jednu pojistnou smlouvu pojistit na vysoké částky dva dospělé a pět dětí společně. Pojistná rizika se přitom mohou u jednotlivých členů rodiny lišit. Kromě finanční ochrany je možné životní pojištění využít i k pravidelnému spoření.

DIRECT Pojišťovna například upravila své pojištění domácnosti, takže nyní elektrospotřebiče v domácnosti můžete krýt před rizikem zkratu a přepětí v balíčku DIRECT domov MAXI. V rámci úrazového pojištění sedadel ve voze je nově součástí také krytí denní dávky ve výši 100 Kč za den při pobytu v nemocnici. Připojištění všech skel vozu také nyní zahrnuje i riziko vandalismu. Na podzim chce navíc pojišťovna spustit prodej cestovního pojištění.

Co je naším cílem?

Naším cílem je nabídnout kvalitní sortiment finančních produktů, abychom maximálně vyhověli požadavkům klienta, kterého zastupujeme ve všech oblastech finančního trhu (pojišťovnictví, bankovnictví, investice, atd.). Ve spolupráci s významnými obchodními partnery budujeme jako pojišťovací makléř vlastní obchodní a servisní síť tak, aby pokryla celé území ČR.